top of page

Ontbijtbox

Ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, maar het kan soms moeilijk zijn om een ​​gezond en smakelijk ontbijt te maken. Daarom bieden wij onze zelfgemaakte ontbijtboxen aan! Onze boxen zijn gevuld met verse, gezonde en heerlijke producten die je helpen om je dag goed te beginnen. Je kunt kiezen uit twee boxen; een gewone of luxe versie. Er zijn 2 verschillende formaten. Een box voor 1 of 2 personen. 

Uiteraard kan je voor meerdere personen bestellen.

Leveren doen we enkel in Arendonk. De betaling gebeurt via overschrijving voor de leveringsdatum. Geef bij de opmerkingen zeker de correcte datum door. De ontbijtboxen ga ik enkel op zaterdag en zondag leveren. Indien je een andere dag graag iemand wil verrassen, stuur me gerust een mail info@hetleonieke.be of via contactformulier.

Bestel de ontbijtbox een week vooraf en je staat niet voor de teleurstelling dat het niet lukt.

Afhalen kan in de winkel tussen 9 en 10 uur, op vrijdag, zaterdag en zondag, dan kan de betaling daar gebeuren.

Wil je graag iemand verrassen of liever jezelf in de watten leggen? Het kan natuurlijk allemaal. Is het een verrassing voor iemand anders? Zorg dat je zeker weet of deze persoon thuis is de leverdag tussen 8 en 9 uur. Je mag zeker ook bij opmerkingen een telefoonnummer zetten.

De gewone box bevat een assortiment aan broodjes, croissants, 2 slaatjes, een assortiment van vleesbeleg en kaasbeleg, een potje choco, een potje honing, een potje confituur, een botertje, verse thee, verse koekjes, een reep chocolade en 2 leonidas pralines.

De Luxe box bevat alles van de gewone box, aangevuld met yoghurt, granola, verse fruitsalade, een smoothie en spek met eitjes.

Bestel vandaag nog je zelfgemaakte ontbijtbox en begin je dag goed!

Bestel met het formulier en vermeld bij de opmerkingen:

- leveradres

- datum van bezorging

- eventueel telefoonnummer enkel om te gebruiken als niemand de deur               opendoet

- gelegenheid om een leuk kaartje toe te voegen

OPGELET leveringen op zaterdag en zondag. Afhalen kan eventueel op vrijdag.

ontbijt gewoon_edited.jpg
Gewone box
€20,50 pp
€29,50 pp
Luxe box
luxebox leonieke_edited.jpg

Bestel nu een ontbijtbox

Koop er een voordat de voorraad op is!

 

Selecteer je product:

Bedankt voor het bestellen!

bottom of page